Panelház hőszigetelés

2003-ban bekapcsolódtunk a panelprogramba és azóta végezzük az iparosított technológiával épült épületek külső homlokzati hőszigetelését.


Több mint 80.000 m2, ellenőrizhető referenciával rendelkezünk a panelhőszigetelés területén. Versenytársainkhoz képes, képesek vagyunk 2 nap előkészítés után, akár már a 3. napon dolgozni. Szemben más cégekkel, akik 2 hetet töltenek az előkészítéssel, az épület felállványozásával.

A függőállványoknak köszönhetően a kivitelezési idő nagymértékben lecsökken. A társasházaknak segítünk a pályázati források elnyerésében, a pályázat elkészítésében.

Iparosított technológiával épült épületek külső homlokzati hőszigetelését (polisztirol és kőzetgyapot anyaggal egyaránt). Tető és alsó födémek hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, kapcsolódó gépészeti munkák, nyílászárók cseréje.

Elvégezzük még a tető és alsó födémek hő- és csapadékvíz elleni szigetelését. A panelprogramon belül a kapcsolódó gépészeti munkákat és a nyílászárók cseréjét szakosított alvállalkozóinkkal végeztetjük el, melyek mindegyike rendelkezik legalább 10-15 éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal.